Laatste update: 26-02-2021

Lockdown activiteiten

Andere tijden dus andere activiteiten! 


Tijdens de lockdown organiseert 't Stokperdje nieuwe, eenmalige activiteiten, maar ook de oude vertrouwde zijn terug te vinden op de kalender.  
Op onze facebookpagina houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. 

Alles op deze pagina is onder voorbehoud! Het kan zomaar zijn dat de regels weer worden aangescherpt en een activiteit niet door kan gaan.
Deelname aan een activiteit van 't Stokperdje is op eigen risico.


Vragen over een van de activiteiten of ideeën voor een activiteit? Mail naar info@stokperdje.nl. 

 

Zaterdag 13 maart - Online quiz

Via Youtube en Kahoot kun je meedoen met onze online quiz. Om 19:30 start de liveuitzending, waarbij onze presentatoren je meenemen door verschillende vragenrondes. Tussen de vragen door verteld E.B. ons allerlei weetjes en bekijken we de tussenstand. De quiz is te spelen vanaf 8 jaar en is leuk voor het hele gezin. 


Vrijdag 5 maart - Online weerwolven (12 - 16 jaar)

Een avond in de rol kruipen van een burger, heks, jager of misschien wel een weerwolf? Bij weerwolven wakkerdam is dit mogelijk. Weet jij als burger alle weerwolven uit te roeien voordat het te laat is. Of weet jij als weerwolf stuk voor stuk alle niet wolven op te eten voordat ze jou doorhebben? 

Meld je dan aan bij aanmelden@stokperdje.nl en doe vrijdag 5 maart om 19:30 mee aan onze online weerwolven editie via meets! 

Jullie kunnen jezelf uiterlijk tot 4 maart inschrijven en zullen 5 maart een mail ontvangen met je rol, rollenuitleg en een link naar de meet(s). 

Bij een speciale rol, zoals de ziener of de wolven, is er een kans dat je een extra link krijgt voor een aparte meet, hierin kan je jouw speciale gaven aan ons doorgeven

 

Online bingo - Volgende datum nog onbekend

Iedereen die van een gezellig avondje bingo houdt kan meespelen. Om 14:00 uur gaat ’t Stokperdje live op YouTube. Via een livestream nemen onze bingomasters je stap voor stap mee in een wervelende bingoshow. Ze draaien de bingomolen, lezen de cijfers, delen prijzen uit en maken natuurlijk af en toe wat ongein zoals je van ’t Stokperdje gewend bent.
Meer info over meedoen en kaarten bestellen lees je hier
 

Huisnummerbingo met Ben Bizzie

Ga lekker naar buiten en doe de huisnummerbingo! Heb je alle huisnummers op jou bingokaart gevonden? Roep dan Bingo! 
https://www.benbizzie.nl/nieuws/huisnummerbingo 
 

Moordspel

Er is een moord gepleegd, help jij agent Sara met het oplossen van deze moord? Kijk dan hier voor de puzzels. 
 

Woningsdag puzzelpagina in de Bode

Voor Koningsdag 2020 hebben we een puzzelpagina gemaakt die in de bode stond. Je vind hem hier terug als je zin hebt op de puzzelen. 
Woningsdag pagina 1
Woningsdag pagina 2
 

Kookclub bakt door / 24kookclub 

De kookclub heeft voor jullie een aantal filmpjes opgenomen, in deze filmpjes leggen ze uit hoe je de lekkerste dingen kunt maken. 
Verse tomatensoep 
Brownies
Andijviestampot

Eierkoeken
Pastasalade
Verse pastasaus