Escape Room 2018 - 2019

De onderstaande info is voor de Escaperoom van afgelopen jaar, houdt voor de nieuwe escaperoom onze website en facebook in de gaten.

Can you escape?

 
Gezocht; Dappere jongeren !
De Escape Room van ’t Stokperdje is terug!
 
In de landen om ons heen heerst een venijnig virus. Het begint met hoesten, dan verschijnen er op de rug rode bulten gevuld met pus. In een volgende fase verliezen mensen hun haar. De kracht uit het lichaam trekt steeds verder weg waardoor het ophoesten van slijm niet meer mogelijk is. De longen van de patiënt vullen zich met vocht en slijm en uiteindelijk zal deze komen te overlijden. In België en Duitsland grijpt de ziekte vliegensvlug om zich heen. In Nederland heeft de regering de grenzen dicht gegooid, niemand mag er meer in of uit. Professor Lodewijk Müller doet er alles aan om een vaccin te ontwikkelen. Dapper dat jullie zijn besluiten jullie te gaan helpen. Jullie stappen de woning van de professor binnen. BAM achter jullie valt de deur in het slot. Wat nu? Verward kijk je om je heen. "Professor?" Roep je door de woonkamer. Geen reactie. Lukt het jullie om het mysterie van het virus en de verdwijning van de professor op te lossen?
 
’t Stokperdje heeft een escape room voor jongeren van 10 t/m 16 jaar. Per groep kunnen er maximaal 6 kinderen tegelijk deelnemen. Per deelnemer vragen we 5 euro entree.
Wil je je verjaardag vieren bij de escape room? Dan kan dat natuurlijk ook. Vraag naar meer informatie via escaperoom@stokperdje.nl.
 

Info:
Leeftijd: 10 t/m 16 jaar
Maximaal aantal deelnemers: 6
Datum: 20 december t/m 1 maart 2019
Tijden: Maandagavond
- 19.30 - 20.30 uur
- 21.00 - 22.00 uur

Woensdagmiddag

Woensdagavond
- 19.30 - 20.30 uur
- 21.00 - 22.00 uur

Overige dagen/tijden mogelijk in overleg.
Reserveren: escaperoom@stokperdje.nl

 

Vragen? Mail naar escaperoom@stokperdje.nl!