Laatste update: 18-09-2019

InstuifBob de Beer is er weer klaar voor! Samen met zijn vriendinnetje Babs heeft Bob weer een aantal leuke thema's bedacht voor het komende Instuif seizoen. Wil jij weten wat de Instuif precies is en wat we dit seizoen voor leuke dingen gaan doen? lees dan snel verder.

Wat is de Instuif?

De Instuif is een open activiteit die 't Stokperdje organiseert. Tijdens deze activiteit kunnen kinderen van alles doen! Ze kunnen komen knutselen en spelletjes spelen. We zorgen ervoor dat de kinderen zich zelf goed kunnen vermaken. Aan elke Instuif zit een thema verbonden. Bob de Beer zal de kinderen meenemen langs de spelletjes en actviteiten die er rondom het thema georganiseert zijn.

Je betaald €3,- entree voor de LEUKE, GEZELLIGE en ZEKER GEWELDIGE zondag middagen op 't Stokperdje.

U brengt uw kind om 14.00 u naar 't Stokperdje, uw kind is dan in goeden handen van onze leiding die hem/haar helpt of in de gaten houdt. 
We hebben een bar op 't Stokperdje waar uw kind van alles kan kopen; drinken, chips, snoepjes en chocolade. Het is handig als kinderen wat geld bij hem om wat drinken en lekkers te kopen. Met €3,00 komen ze al een heel eind. Wij raden het af uw kind meer dan €5,00 mee te geven
Om 16.00 u kunt u uw kind weer ophalen op 't Stokperdje!

Voor wie is de Instuif?

De Instuif is voor de kinderen van de basisschool in Zundert. De groepen 1 t/m 8 zijn allemaal welkom op deze zondag middag! We willen er wel bij vermelden dat de bezoekers over het algemeen uit de lager groepen van de basisschool komen. 

Wanneer is de Instuif?

De instuif is op een zondag middag van 14.00 tot 16.00. Alle Instuiven van dit seizoen (2019/2020) staan hieronder vermeld!

Datum

Soort Instuif

  29 september 2019   Kindercorso vaandelfeest

20 oktober 2019

griezel

10 november 2019

jungle

8 december 2019

alles-kan-en-alles-mag-dag

12 januari 2020

fantasy

16 februari 2020

Carnaval

21 februari 2020

Carnaval

15 maart 2020

 nog niet bekend

5 april 2020

Afsluiting


De Instuiver?

De Instuiver is een soort geld wat de kinderen kunnen verdienen tijdens een Instuif. Hoe ze dit kunnen verdienen verschilt per Instuif. Met deze Instuiver kunnen kinderen leuke prijzen kopen in de Instuifwinkel. De prijzen varieren van 1 tot 30 Instuivers. Als je iedere maand naar de instuif komt kun je sparen voor de groter cadeautjes uit de instuifwinkel. De instuivers uit vorige seizoenen blijven geldig in de komende seizoenen.