Laatste update: 09-11-2023

Instuif

Bob de Beer is er weer klaar voor! Samen met zijn vriendinnetje Babs heeft Bob weer een aantal leuke thema's bedacht voor het komende Instuif seizoen. Wil jij weten wat de Instuif precies is en wat we dit seizoen voor leuke dingen gaan doen? lees dan snel verder.

Wat is de Instuif?

De Instuif is een open activiteit die 't Stokperdje organiseert. Tijdens deze activiteit kunnen kinderen van alles doen! Ze kunnen komen knutselen en spelletjes spelen. We zorgen ervoor dat de kinderen zich zelf goed kunnen vermaken. Aan elke Instuif zit een thema verbonden. Bob de Beer zal de kinderen meenemen langs de spelletjes en actviteiten die er rondom het thema georganiseert zijn.

Je betaald €4,- entree voor de LEUKE, GEZELLIGE en ZEKER GEWELDIGE zondag middagen op 't Stokperdje.

U brengt uw kind om 14.00 u naar 't Stokperdje, uw kind is dan in goeden handen van onze leiding die hem/haar helpt of in de gaten houdt. 
We hebben een bar op 't Stokperdje waar uw kind van alles kan kopen; drinken, chips, snoepjes en chocolade. Het is handig als kinderen wat geld bij hem om wat drinken en lekkers te kopen. Met €3,00 komen ze al een heel eind. Wij raden het af uw kind meer dan €5,00 mee te geven. Het is altijd handig om in de portemonnee van uw kind de naam en een telefoonnummer te vermelden zo kunnen we ervoor zorgen dat een gevonden portemonnee weer bij uw kind terecht komt. 
Om 16.00 u kunt u uw kind weer ophalen op 't Stokperdje!

Voor wie is de Instuif?

De Instuif is voor alle kinderen van de basisschool. De groepen 1 t/m 8 zijn allemaal welkom op deze zondagmiddag! 


Wanneer is de Instuif?

Instuifplanning seizoen 2023 - 2024

Zondag 29 oktober - Halloween

14:00 - 16:00 

Zondag 7 januari - Kindercorso vaandelfeest 

14:00 - 16:00

Zondag 21 januari- IJsjesland

14:00 - 16:00

Zondag 4 februari- Carnaval

14:00 - 16:00

Zondag 24 maart- Disney

14:00 - 16:00

Zondag 14 april- Kinderboerderij 

14:00 - 16:00De Instuiver?

De Instuiver is een soort geld wat de kinderen kunnen verdienen tijdens een Instuif. Hoe ze dit kunnen verdienen verschilt per Instuif. Met deze Instuiver kunnen kinderen leuke prijzen kopen in de Instuifwinkel. De prijzen varieren van 1 tot 30 Instuivers. Als je iedere maand naar de instuif komt kun je sparen voor de groter cadeautjes uit de instuifwinkel. De instuivers uit vorige seizoenen blijven geldig in de komende seizoenen.