Laatste update: 06-09-2019

Ouderraad

Laat je stem horen in de ouderraad! 


´t Stokperdje is altijd benieuwd naar uw mening en staat open voor feedback. Om een beter beeld te krijgen van hoe ouders en de kinderen over ons denken en hoe we onszelf kunnen verbeteren is een aantal jaar geleden de ouderraad opgericht. 

In de ouderraad komen ouders bij elkaar en denken ze mee over onze activiteiten. De ouderraad wordt een aantal keer per jaar uitgenodigd om met ons mee te denken over de komende activiteiten. Zo is o.a. de brughoek tijdens de vakantieweek ontstaan na een brainstorm met de ouderraad. 

Iedere ouder kan deelnemen aan de ouderraad, uw kind hoeft hiervoor geen lid te zijn of vaste bezoeker van onze activiteiten. 

Heeft u interesse om eens mee te denken met onze activiteiten of wilt u feedback geven over onze activiteiten dan mag u mailen naar info@stokperdje.nl, wilt u direct de ouderraad benaderen dan kunt u mailen naar ouderraad@stokperdje.nl

U bent natuurlijk ook altijd welkom voor een kopje koffie aan de bar om met onze leiding in gesprek te gaan. We zien of horen u graag!