Laatste update: 18-12-2020

Berenbende

In 't Stokperdje leven al jarenlang beren. Die beren hebben elke week een leuke tijd met elkaar. Er zijn allerlei soorten beren op 't Stokperdje, zo heb je de teddyberen, pandaberen, ijsberen, grizzlyberen en de kodiaks. Op deze website kun je alle informatie vinden over de beren die in 't Stokperdje wonen. Je kunt al bij de Berenbende als je 4 jaar bent, dan word je een Teddybeer. Als je 16 bent, wordt je te oud om een beer te zijn, maar wees niet getreurd! Je kunt dan gewoon leiding worden van de Berenbende.  

 

De Beren doen allerlei leuke dingen. Elke groep doet activiteiten die bij de eigen leeftijd horen op hun vaste clubdag/avond. Sommige activiteiten doen de Beren samen. Zo gaan we vlak na Koningsdag samen op kamp!

  

Wil jij lid worden van één van onze berenclubs, wil je een keer komen kijken of lijkt het je gezellig om als leiding aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op. Je kunt iedere doordeweekse dag vanaf 19.00 uur bellen naar 076-5972859 of mailen naar berenbende@stokperdje.nl