Laatste update: 18-01-2021

Kookclub

Kookflimpjes

Nu we door de coronamaatregelen niet in onze eigen keuken met jullie mogen koken heeft de kookclub voor jullie een aantal filmpjes opgenomen, in deze filmpjes leggen ze uit hoe je de lekkerste dingen kunt maken. 
Verse tomatensoep 
Brownies
Andijviestampot

Eierkoeken
Pastasalade
Verse pastasaus

 

De kookclub

Het idee van de kookclub is, het op een speelse manier kinderen kennis te laten maken met de keuken. Aan het begin van het seizoen wordt begonnen met het maken van simpele gerechten. Verderop in het seizoen worden de gerechten wat ingewikkelder. De kookclub maakt gebruik van de mooie grootkeuken die we in 't Stokperdje hebben. Dit is een ruime keuken uitgerust met dezelfde apparatuur als in een echt 4-sterren-restaurant!

 

Dus wil jij leren hoe je een heerlijk 3 gangen menu voor je ouders met kerst kunt maken? Of wil je weten hoe je een appeltaart bakt? Meld je dan aan voor de kookclub van 't Stokperdje. Een keer komen kijken kan altijd maar geef dit wel even via de mail door aan kookclub@stokperdje.nl.

Laten zien, ruiken en proeven!

Eenmaal per jaar laten deze kinderen zien aan hun ouders wat ze hebben opgestoken van de club. Dit wordt gedaan tijdens een diner waar de leden speciaal voor de ouders gaan koken... Als dat maar goed gaat!

 

De leeftijd van de kinderen van de kookclub is van ongeveer: 9 t/m 15 jaar.

De kosten zijn €3,00 per keer. En het is zeker de moeite waard. Als de kinderen een broodtrommel meenemen kunnen ze een deel van het gerecht mee naar huis nemen om aan de ouders te laten proeven van hun eigen kookkunsten.

 

We hopen je snel te zien koken..

Groetjes de leiding van de kookclub

Leeftijd?

9 jaar tot en met 15 jaar

Welke dag?

Dinsdagavond van 19:15 - 20:45

Wie is de leiding?

Jorg, Fabiënne, Meerle en Bart

 


 
Voor meer informatie, afmelden of lid worden: