Laatste update: 24-04-2022

Koningsdag

Leve de Koning! Hoezee, hoezee, hoezee!

Op woensdag 27 april vieren we de verjaardag van onze Koning. Gelukkig kan dat dit jaar weer zoals we gewend waren. We vieren het dan ook gezellig met zijn allen op de Markt in Zundert.

Versierde fietsen

Om 09:30 zullen we met onze versierde fietsen vertrekken vanaf 't Stokperdje.  We rijden dan onder begeleiding van de Harmonie naar de Markt. Onderweg kan iedereen onze mooie fietsen bewonderen. Heb jij de mooist versierde fiets bij? Dan win je een mooie prijs!

Spellenkermis

Vanaf 10:15 kun je helemaal los op de spellenkermis. We zullen weer zorgen voor allerlei leuke spellen die je met je spelkaart kunt gaan spelen. Je krijgt de spelkaart op school, heb je nog geen spelkaart ontvangen? Dan zijn deze natuurlijk ook nog te krijgen bij de infokraam van 't Stokperdje. 

Vrijmarkt

Ook dit jaar zal er weer een vrijmarkt zijn. Kijk voor meer info of het reserveren van je grondplaats of kraam hier
 

Playbackshow

De playbackshow is terug van weggeweest. Heb jij jouw lievelingsliedje altijd al willen playbacken op het podium? Dan is dit je kans! Geef je op via aanmelden@stokperdje.nl onder vermelding van je naam en het liedje dat je wilt playbacken. De playbackshow start om 12:30 

Eindbingo

Ook dit jaar sluiten we de dag of met een bingo. Heb jij BINGO? Dan zijn er mooie prijzen te winnen.

Leiding

Om deze dag tot een succes te brengen hebben we natuurlijk een heleboel leiding nodig. Lijkt het jou ook leuk om tijdens deze dag te helpen? En ben je van de basisschool af? Dan ben je zeker welkom om te komen helpen. Mail even naar leiding@stokperdje.nl voor meer info.