Laatste update: 17-12-2021

Online Bingo!

‘t Stokperdje organiseert 18 december 
de online bingo voor jong en oud.

Iedereen die van een gezellig avondje bingo houdt kan 18 december meespelen. Om 19:00 uur gaat ’t Stokperdje live op YouTube. Via een livestream nemen onze bingomasters je stap voor stap mee in een wervelende bingoshow. Ze draaien de bingomolen, lezen de cijfers, delen prijzen uit en maken natuurlijk af en toe wat ongein zoals je van ’t Stokperdje gewend bent.

 

Hoe geef ik me op?

Via de webshop kun je bingokaarten bestellen. Deze kosten 5 euro per persoon. Voor 5 euro krijg je 3 kaarten. Je speelt met 3 rondes mee. En doet automatisch mee voor de grote loterij. Nadat je via de webshop de bestelling gedaan hebt krijg je van ons op uiterlijk 18 december de kaarten via de mail toegezonden. De kaarten zijn per ronde genummerd. Je kunt ze dan ook niet tijdens een andere ronde gebruiken.

 

Hoe werkt het met de livestream?
 

Op ’t Stokperdje YouTube kanaal starten we een livestream. Deze kun je volgen via de computer, laptop, telefoon of iPad. De bingomasters geven vervolgens aan voor welke prijzen we spelen en welke rijtjes je vol moet hebben voor een BINGO! Als je bingo hebt kun je dit laten weten door foto te appen naar 076 597 2859. Zorg dus dat je dit nummer alvast opslaat in je contacten. Je kunt het ook doorgeven via de chat van de youtube. Belangrijk is wel dat je dan het kaartnummer erbij vermeld. Vervolgens controleren wij snel de kaart, maken bekend of het een correcte bingo is en gaan als de wiedeweerga door met onze wervelende show.

Klinkt dit technische verhaal wat ingewikkeld? Geen paniek, de bingomasters leggen alles op de dag zelf stap voor stap uit. Daarnaast is er een online helpdesk aanwezig bij eventuele vragen.

Zijn er vooraf al vragen? Mail dan naar quiz@stokperdje.nl en wij zorgen voor een snelle reactie.

 

Wat kan ik winnen?
 

Onze prijzenverzamelaars zijn druk bezig met het regelen en inkopen van prijzen. Dat zal naast divers kinderspeelgoed en gadgets ook bestaan uit leuke cadeaubonnen van lokale ondernemers. Want die steunen wij graag in deze tijd moeilijke tijd.

 

Help cijfers zijn moeilijk voor mijn kind, wat nu?
 

Onze bingo werkt met cijfers. We houden een rustig tempo aan en zorgen dat alle cijfers duidelijk in beeld komen. Iedereen van 0 tot 80 mag mee doen. Als het voor jonge kinderen lastig is om de bingo zelf te spelen, mag er natuurlijk hulp geboden worden.

 

Versier je eigen Kerstbal!

Deze kerstbal kun je versieren of je kunt zelfi ets knutselen. Lever je knutselwerk uiterlijk zaterdag18 december15:00uur in,in de kerst brievenbus bij ’t Stokperdje,zorg dat je naam, leeftijd en adres is toegevoegd aan je kerstbal en maak kans op een leuke prijs! De prijsuitreiking zal plaats vinden tijdens de online bingo 18 december!

De kerstbal printen, kopieer hem vanaf hier: