Club van Tig

De Club van Tig is een club particulieren (en bedrijven) die middels een “kleine” donatie vanaf €10,- 't Stokperdje financieel ondersteunen. En die hulp is van harte welkom!

Naast de subsidie, onze contributies, entree gelden en de sponsoring door grote bedrijven zouden wij het fijn vinden om – nu en in de toekomst – ook weer op u te mogen rekenen. Uw bijdrage groot of klein is van harte welkom. Als dank vermelden wij uw naam een jaar lang op deze speciale webpagina.  


Namens de kinderen bedankt 't Stokperdje
de onderstaande personen voor hun financiële bijdrage!

 


 

Edgar van Aert
Marco Bekers
Erik Brait
Remco Damen
Yani en Vaya Godrie
Agatha Godrie
Larus hack
Arjan van Hassel
Familie IJpelaar
Nicole Kuijstermans
Wouw! da's lekker
Marga & Ad van Loon
Sylvie en Martin
Annemarijn Oudejans
Marco en Rian Sprenkels
Marco Verkooijen
Neefje van de vriendin van de broer van ward
Jos & Elly Vriends
Frans Zopfi
Annelies & Twan Zopfi
 

 


 

Nog geen lid? U wilt lid worden? Kijk hieronder voor de mogelijkheden! Uw volledige donatie zal enkel ten goede komen aan de activiteiten van 't Stokperdje. 

(Doorlopende) automatische incasso via de bank?   ** NIEUW **

Eenmalig of jaarlijks een automatische donatie doen? Gebruik dan het machtigingsformulier (no.1) voor een automatische incasso. Wanneer u later een eerder afgegeven doorlopende machtiging wilt beeindigen, gebruik dan het formulier (no.2) om uw machtiging in te trekken.

Download een van onderstaande formulieren en vul ze daarna in met Adobe Reader en sla ze op*1. Mail het ingevulde formulier naar clubvantig@stokperdje.nl

Als u het formulier mailt dan hoeft het niet ondertekend te zijn (mag uiteraard wel). Uw email geldt als handtekening. Wil u het formulier liever per post versturen? Stuur dan het ingevulde en ondertekende formulier naar:

't Stokperdje t.a.v. Club van Tig
De Brug 15
4881 BH Zundert. 

*1 - Het invullen en weer opslaan als PDF is in ieder geval mogelijk vanaf versie Adobe Reader XI. In eerdere versies van Adobe Reader of in andere PDF readers is dit soms, maar niet altijd mogelijk. De meest recente gratis versie is Adobe Reader DC. Lukt het niet om de ingevulde PDF op te slaan, print het formulier dan uit, scan en mail het of stuur het alsnog met de post.


*2 - Met dit formulier kunt u alleen toekomstige incasso's stopzetten.Wanneer u het niet eens bent een afgeschreven bedrag neem dan contact op met uw bank.

Liever een contante donatie doen? 

Een contante donatie vooor de Club van Tig is tijdens onze grotere evenementen en op ’t Stokperdje zelf altijd mogelijk. Middels een steunkaart kunt u een contante donatie verrichten.

Donatie via de bank?

Zelf een bedrag overmaken? Maak het door u gekozen bedrag (vanaf € 10,-) over via de gegevens hieronder. Uw naam verschijnt zo snel mogelijk op deze pagina. 
 

Rekeningnummer NL44RABO0160590329 t.n.v. St. Jeugdcarrousel
onder vermelding van 'Club van Tig', uw naam en mail adres.

Donatie als bedrijf? 

Overweegt u als bedrijf een structurele sponsoring aan ’t Stokperdje? Bekijk dan ook eens onze sponsorpakketten op deze pagina. Deze zijn er al vanaf € 75,- per jaar.  

Meer informatie?

Voor verdere informatie en vragen kunt u contact opnemen via clubvantig@stokperdje.nl. Wilt u uw naam op een andere manier op deze site vermeld hebben? Laat het ons gerust weten!