Kodiak meiden

De oudste dames zijn op de leeftijd om zelf iniatief te tonen. Zo krijgen zij de kans om zelf met ideeën voor de jaarplanning te komen, samen brainstormen zij dan met de leiding zodat het een geweldig seizoen wordt. De ideeën kunnen niet gek genoeg zijn, zo is er de kans om in een ster te zijn in je eigen geschreven film, een heuze modeshow of een spannend spelletje Weerwolven van Wakkerdam bij kaarslicht.
 

Elke avond begint met het gezellig bijbabbelen van ieder's afgelopen week bij een lekker bakje thee. Door de leeftijd van de kodiakmeiden zijn ze eigelijk al bijna leiding, en geeft ze de kans om hun leiding te vergezellen bij het helpen met allerlei activiteiten rond 't Stokperdje. Elk seizoen gaan zij samen met alle beren om kamp, waar ze verwacht worden gewend te zijn aan het zelf koken en slapen in een tent. Verder hebben ze elk jaar een toffe afsluiting.

Welke leeftijd?

2e klas tot en met 16 jaar

LET OP!! Momenteel hebben we geen Kodiakjongens rondlopen op 't Stokperdje, zij hebben samen met de Grizzlymeiden club. Mocht je toch interesse hebben mail dan even naar berenbende@stokperdje.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. 

___________________________________________________________________
 

Wil je meer weten, jezelf afmelden of juist aanmelden om kodiak meid te worden:
Bel dan naar: 076 597 28 59

Of mail naar: kodiakmeiden@stokperdje.nl