't Stokperdje | Club van Tig 2018

Beste ,

Afgelopen jaren heeft u één of meerdere keren een vrijwillige donatie gedaan aan ’t Stokperdje.
Daarmee behoort u tot de Club van Tig. Waarvoor nogmaals hartelijk dank!

 

Voor komend jaar willen we u vragen of we weer op uw donatie mogen rekenen? 
Namens alle leiding en kinderen van 't Stokperdje wederom bedankt! 


Hieronder vindt u de mogelijkheden om Club van Tig lid te worden of te blijven. Voor meer informatie kunt u onze Club van Tig pagina raadplegen of uw vraag mailen aan clubvantig@stokperdje.nl. Machtiging (doorlopende) automatische incasso **NIEUW**
Op veler verzoek is het sinds dit jaar mogelijk om een machtiging te verstrekken voor een eenmalige of jaarlijks doorlopende automatische incassso. Met deze machtiging steunt u - zolang u dat wenst en voor het bedrag dat u wenst (vanaf € 10,-) - automatisch 't Stokperdje! Voor meer informatie zie de Club van Tig pagina. 

Liever een contante donatie doen? 
Een contante donatie voor de Club van Tig is tijdens onze grotere evenementen en op ’t Stokperdje zelf altijd mogelijk. Middels een steunkaart kunt u een contante donatie verrichten.

Overweegt u als bedrijf een structurele sponsoring aan ’t Stokperdje? 
Bekijk dan ook eens onze sponsorpakketten. Deze zijn er al vanaf € 75,- per jaar.  

 Tenslotte willen wij u nog melden dat u in ons bestand staat met onderstaande gegevens. Mocht dit niet meer kloppen dan onze excuses. U kunt dit laten wijzigen via mailadres clubvantig@stokperdje.nl. Ook wanneer u zich uit wil schrijven meldt dit dan via dit emailadres.


Naam:
E-mail adres:
 

Met vriendelijke groet,

't Stokperdje
 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden