Thema vakantieweek 2018 is...........
 

Hallo ,

Hier zijn we weer met een mooie nieuwsbrief waarin we je alles gaan vertellen over de activiteiten van 't Stokperdje. Veel leesplezier. En als je klaar bent met lezen, zien we je graag in 't Stokperdje terug om gezellig met ons de boel op stelten te zetten.

Klieder, kladder, klodder Instuif 12 november.

12 november kan iedereen die van tekenen, schilderen, knutselen en freubelen houdt kan zijn hart ophalen. die dag wordt 't Stokperdje omgetoverd tot een groot atelier. Naast het tekenen en knutselen met papier gaan we dit ook doen met T-shirts. Neem een oud shirt mee en tover het op 't Stokperdje om tot een hip shirt.
van 14.00 tot 16.00 is er voor iedereen de ruimte om lekker creatief te zijn. Mocht je niet creatief zijn, geen nood, dan kun je lekker kliederen, kladderen en klodderen.


Alvast voor in de agenda: 14 december, De Kerst en Winter Instuif.
Een instuif met kerstballen, sneeuwpoppen en warme chocomel.
 

50 jaar Stokperdje organiseert 26 november De Open Archief dag 

't Stokperdje kent veel anekdotes. Er zijn honderden posters en flyers gedrukt. In de afgelopen 50 jaar is veel vergaderd. Om nog maar niet te spreken van de tien duizenden foto's die gemaakt zijn. 

Een geschiedenis van 50 jaar, opgeslagen in vele harten! En in twee brandwerende kasten!  Een archief waar we trots op zijn!

Daarom willen we ons archief laten zien aan Zundert. Leiding, oud-leiding of andere nieuwsgierigen; jullie zijn van harte welkom op onze Open Archief Dag op Zondag 26 november.

Van 10.00 tot 16.00 ben je welkom en kun je naar hartenlust bladeren en bijpraten. Ook kun je die dag eigen Stokperdje foto's of stukken inleveren zodat we deze toe kunnen voegen aan ons archief. We kunnen die dag op allerlei manieren scannen en kopiëren. Ook kunnen we nog hulp gebruiken bij het archiveren. Al is het maar met het herkennen van oude fotomapjes waarvan wij de herkomst kwijt zijn. 

Een hapje en drankje wordt geregeld en tussen de middag is er een broodje te verkrijgen. Dus kom allen gezellig even een kijkje nemen!

 


Escape Room 2017/2018 't Stokperdje

De escape room van 't Stokperdje komt terug. Dit keer nog groter en nog vetter dan vorig jaar.
Het verhaal speelt zich af in Taverne De Ontsnapping. In deze taverne is niets wat het lijkt.
Binnen gaan in deze taverne is niet moeilijk, Maar er weer weg gaan? Dat is de uitdaging. Wil jij met
je vrienden de uitdaging aan gaan om binnen een uur het  geheim van de taverne te ontrafelen?
Meld je dan snel aan via; escaperoom@stokperdje.nl

 

Vakantieweek 2018

Tijdens de open dag vond onze mascotte Bob de Beer een schatkaart. Hij ging samen met de kinderen op weg om de route op de schatkaart te volgen. Een paar keer verdwaalde bob in het grote gebouw. Hij hoorde muziek, steeds een beetje harder. Hij ging op het geluid af. In de zaal aangekomen wezen vele kinderen Bob de weg. Dapper liep hij het podium op. Daar zag hij het grote rode kruis, hetzelfde rode kruis stond ook op zijn landkaart. Hij trok aan het laken waar het kruis opgeschilderd stond. En in een vloeiende beweging verscheen daar het een moi bord met het thema van de vakantieweek 2018: PIRATENEILAND 16 t/m 20 juli 2018.

Kookclub

Heb jij zin om lekker met vrienden iedere dinsdag te koken? Meld je dan aan om een keer mee te kijken bij de kookclub. Voor mee informatie, hobbyclubs@stokperdje.nl 


Tot op't Stokperdje.
 

Met vriendelijke groet,

't Stokperdje
 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden