Radiografischeclub

Ben jij ook zo gek van snelheid, auto's en sleutelen? Dan is de Radiografische club misschien iets voor jou. Op dinsdagavond tussen 7 en 9 rijden er in en rond 't Stokperdje een aantal elektrische radiografische wagens hun rondjes, met topsnelheden die door de 60 kilometer per uur gaan, iets heel anders dan de speelgoedauto's uit de Intertoys.

 
Naast een binnenbaan waarop tegen elkaar of tegen de klok gereden kan worden heeft de club ook de beschikking over auto’s, gereedschap, laders en accu's. En dat laatste is wel nodig wil je je wagen sneller maken dan die andere, of misschien nog harder nodig als je na een nek-aan-nekrace wat schade hebt gereden.
 
Daarnaast organiseren we ook regelmatig disco races! En andere leuke, gezellige wedstrijden en activiteiten die alles te maken hebben met RC autos!
 
Wil je eerst eens kijken of deze club wat voor je is? of ben je een echte brokkenpiloot dan heeft de club altijd een aantal eigen wagens waarmee je aan de slag kan. Omdat het sleutelen aan de wagens wel wat behendigheid en technisch inzicht vraagt is de minimumleeftijd om bij de club te komen 10 (t/m15) jaar.
 

Welke dag?

Momenteel is de radiografische club een slapende club, deze draait helaas niet.
Mocht er interesse zijn, mail naar hobbyclubs@stokperdje.nl.