Nieuw jaar nieuwe activiteiten

Hallo ,

 

Hallo allemaal, wat fijn dat je dit leest. Lees je dit voor het eerst, of ben je al bekend? 
Stamp met je voeten, zet je handen in je zij. Wij zijn 't Stokperdje en wie ben jij?

Een mooi begin van een nieuwe nieuwsbrief. 
't Stokperdje heeft de komende weken weer veel mooie activiteiten op het programma staan. Lees snel wat er allemaal te doen is. App daarna je vrienden en kom naar 't Stokperdje.

Quiznight 3 maart.

3 maart 2018 van 19.00 tot 22.30 maken we van onze zaal een gezellig quizcafé. Iedereen kent de quizzen op tv. Wie is de mol, De slimste mens, Ik hou van holland, Expeditie Robinson. In plaats van kijken kun je nu meedoen. Een hele avond met je vrienden strijden tegen anderen teams. Het wordt een avond waar denken, doen, intuitie en creativiteit op de proef worden gesteld. Het winnende team krijgt naast een mooie bokaal vrijkaartje voor een avondje laserschieten in Breda.
Teams van 3 tot 6 personen in de leeftijd van groep 8 t/m 3e klas kunnen zich opgeven via quiz@stokperdje.nl. Deelname kost 3 euro per deelnemer. 


 

 

Filminstuif 4 maart

Bob de Beer gaat zoals ieder jaar ook in 2018 een spannende film maken. Bob kan dit niet alleen, hij heeft jullie hulp nodig. Heb jij zin om 4 maart te schitteren met een hoofdrol naast Bob?  Kom dan van 14.00 tot 16.00 naar 't Stokperdje. Geen zin om in de film te spelen? Geen nood! Bob heeft ook allerlei andere leuke activiteiten verzonnen voor deze middag.

 

Zandkastelen instuif 25 maart

Zand, zand en nog een zand! Kruiwagens vol worden er voor deze dag door de leiding naar binnen gereden. Altijd al eens binnen je eigen reuze zandbak willen maken? Kom dan 25 maart van 14.00 tot 16.00 naar 't Stokperdje. Deze middag is er een zandkastelen wedstrijd, gaan we knutselen met zand en doen we natuurlijk wat leuks met zand en water. Wil jij de beste zandkastelen bouwer van Zundert worden? dan zien we je de 25ste.

 

Koningsdag 27 april 2018

Ook dit jaar is Koning Willem Alexander weer jarig. Hij heeft aan 't Stokperdje weer gevraagd om in Zundert zijn verjaardagsfeestje te organiseren. Dit jaar willen we dit doen met een aantal leuke nieuwe elementen.
Je kunt samen met je ouders deelenemen aan het spel onderdeel mijn papa of mama is de beste!. Samen met je papa of mama doen je 10 spelletjes. Voor de winnars zijn er natuurlijk prijzen. Daarnaast gaan we bingo en twister spelen op de markt.  We gaan interactieve spelletjes spelen met ons grote scherm op de markt.  Er komt een grote Bob de Beer poppenkast show. Daarnaast is er natuurlijk een gewone spellenkermis, een vrijmarkt, versierde fietsenoptocht en optredens op het grote podium. Wil je je al opgegeven voor de vrijmarkt klik hier. Heb je verdere vragen over koningsdag? Mail koningsdag@stokperdje.nl.

Spelleiding koningsdag gezocht!

Wij zijn opzoek naar jongeren vanaf 13 jaar die zin hebben in een te gekke dag met vele andere jongeren. Tijdens koningsdag organiseren we een hele dag allerlei spelletjes en activiteiten. Dit kunnen wij niet zonder extra hulp. Ben jij 13 jaar of ouder en heb je zin om ons een dagje te komen helpen mail dan naar leiding@stokperdje.nl. Na een dag hard werken organiseren we nog een mooie aftherparty op 't Stokperdje met eten drinken tot je erbij neer valt en een lekker muziekje.

Koningsnacht Disco

26 april 2018 van 20.00 uur tot 23.00 uur gaan we los. De vloer is lava een hele avond lang. Er kan worden gedanst, in een bank lui worden gehangen of met je maten lekker bij praten. Alles is mogelijk tijdens de Koningsnacht op t Stokpedje voor alle kinderen vanaf de brugklas tot 16 jaar. Dus trommel je vriendengroep op en ga los tijdens jullie koningsnacht. lekker oud hollands stampen (boerenkool) Entree 3 euro pp.

30 jaar Berenbende!


In 1988 is een clubje creative mensen gestart met de Berenbende. Dit initiatief was een dusdanig succes dat we 30 jaar later nog steeds wekelijks vele beren in ons gebouw ontvangen. Voor iedere leeftijd hebben we een eigen groep. 30 jaar berenbende jubileum gaan we natuurlijk groots vieren. Wil jij ook deel uitmaken van het 30 jaar berenbende? Kom dan een keertje kijken. Om te zien waneer de clubs draaien klik hier.

Zo dit was weer een Stokperdje nieuwsbrief. Wij hebben weer veel zin in om aan de slag te gaan met alle activiteiten. Tot snel

 

Met vriendelijke groet,

't Stokperdje

ps; Vakantieweek 2018 thema Piraten 16 juli t/m 20 juli.
Neem je schep mee want dat wordt schatgraven.
 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden