't Stokperdje Bakt | Avond4Daagse | Club van Tig

Beste ,
 

't Stokperdje Bakt


Wie houdt er nu niet van taart? 't Stokperdje organiseert op 13 mei een taarten festijn voor de kinderen in Zundert. Maak (zelf of met een groepje) op 't Stokperdje een taart en we bezorgen die taart daarna samen bij wie jij dat wil.
 

Verras je ouders, opa, oma, juf, oppas voetbaltrainer of een goed doel met een heerlijke taart. Opgeven kan nog steeds!


Voor opgave en informatie stuur een email: taart@stokperdje.nl.

Avond4Daagse

De Avond4daagse is sinds 2016 terug in Zundert. DJA en ’t Stokperdje zijn een samenwerking gestart om het wandelen in Zundert nieuw leven in te blazen. Succesvol, is hoe de eerste editie van deze samenwerking het beste omschreven kan worden. Ook in 2017 komt er weer een Avond4daagse. Deze zal plaats vinden van 23 tot en met 26 mei. 

De te lopen afstanden zijn 5 of 10 kilometer. Een los entreebewijs voor één dag kost € 2,-. Alle dagen meelopen kost € 5,-. Voor opgave van alle dagen kunt u gebruik te maken van het opgaveformulier via deze link
 

Club van Tig

De Club van Tig is een club particulieren (en bedrijven) die middels een “kleine” donatie vanaf €10,- 't Stokperdje financieel ondersteunen. En die hulp is van harte welkom!


Mogen we op uw donatie rekenen? 

Namens alle leiding en kinderen van 't Stokperdje bedankt! 


Hieronder vindt u de mogelijkheden om Club van Tig lid te worden of te blijven. Voor meer informatie kunt u onze Club van Tig pagina raadplegen of uw vraag mailen aan clubvantig@stokperdje.nl


Machtiging (doorlopende) automatische incasso **NIEUW**

Op veler verzoek is het sinds dit jaar mogelijk om een machtiging te verstrekken voor een eenmalige of jaarlijks doorlopende automatische incassso. Met deze machtiging steunt u - zolang u dat wenst en voor het bedrag dat u wenst (vanaf € 10,-) - automatisch 't Stokperdje! Voor meer informatie zie de Club van Tig pagina. 


Het eerdere invulbare PDF bestand is op onze website vervangen
voor een PDF versie die in nog meer Readers op te slaan is!Liever een contante donatie doen? 
Een contante donatie voor de Club van Tig is tijdens onze grotere evenementen en op ’t Stokperdje zelf altijd mogelijk. Middels een steunkaart kunt u een contante donatie verrichten.

Overweegt u als bedrijf een structurele sponsoring aan ’t Stokperdje? 
Bekijk dan ook eens onze sponsorpakketten. Deze zijn er al vanaf € 75,- per jaar.  


Met vriendelijke groet,

't Stokperdje

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden