Nieuwsbrief December/Januari 2016/2017

Beste ,

In deze editie van de nieuwsbrief blikken we terug op de activiteiten van oktober. We gaan ook vooruit kijken op de activiteiten die in november en december gaan plaatsvinden. Veel leesplezier!

 

Activiteiten

December

Film- en Kerstinstuif

Op zondag 11 december is het film- en kerstinstuif van 14:00 tot 16:00. Heb jij niks te doen? Kom dan naar 't Stokperdje! We hebben een kerstballenrace, we gaan kerststukjes maken en niet te vergeten wordt er film gedraaid.

 

Escape Room

In de periode van 10 december t/m 6 januari is er een Escape room bij 't Stokperdje speciaal voor kinderen tussen de 10 en 16 jaar oud. Geef jouw team op via escaperoom@stokperdje.nl Can you escape? Voor meer informatie kun je kijken op www.stokperdje.nl/escaperoom.

 

Januari

Verjaardag Bob de Beer

Op Zondag 8 januari is Bob de Beer jarig! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Van 14:00 tot 16:00 zijn alle kindjes uit Zundert uitgenodigd om de verjaardag van Bob uitbudig te vieren.
 

Receptie

't Stokperdje bestaat 50 jaar in 2017. Dat gaan we natuurlijk vieren. Op Zondag 8 januari organiseert 't Stokperdje een receptie. Iedereen die kan en wilt komen is dan uitgenodigd. Graag zien we jullie dan van 15:00 tot 18:00 voor een hapje en een drankje.


 

Zandkastelen instuif

Het is misschien wat vroeg in het jaar maar op zondag 29 januari is het onze Zandkastelen instuif. Kom naar 't Stokperdje om jouw mooiste zandkasteel te maken! Deze instuif duurt van 14:00 tot 16:00.

 

Clubs op 't Stokperdje

In iedere nieuwsbrief willen een we hobbyclub en een berenclub een stukje laten vertellen overzichzelf. In deze editie van de nieuwsbrief komen de IJsberen en de Spellenclub aan bod.


De IJsberen - Door Renate

 

De IJsberen zijn de gezelligste berenclub van ’t Stokperdje! Kinderen uit groep 6 en 7 zijn van harte welkom bij ons om de leukste dingen te beleven. Zo zijn wij heel goed in magie, hebben we al een echte battle gehad en hebben we ook allemaal de tofste surprises gemaakt. Helaas hebben we maar heel weinig kinderen. Heb jij maandagavond van 18.30 tot 20.30 tijd en zin? Kom dan naar ’t Stokperdje! Je mag altijd een keertje komen kijken. Kijk voor onze maandbrief op de website. Tot snel! Voor meer informatie kijk op www.stokperdje.nl/ijsberen.


De Spellenclub - Door Tieu

 

De spellenclub op 't stokperdje is de club voor jou als je geen genoegen meer neemt met ganzenbord en mens-erger-je-niet. Bij de spellenclub nemen we bordspellen namelijk een stuk serieuzer. In een kwestie van weken ben je van generaal van jouw eigen Amerikaanse infanterie tot een avonturier met een queeste in een land vol fantasie. Je beleeft hier de gekste, leukste en meest lachwekkende avonturen, maar ook de spannendste en meest competitieve campagnes. Je maakt hier beide vrienden en vijanden. Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom bij onze club, we spelen ook redelijk lastige spellen die niet door veel jongere kinderen te begrijpen zijn. Kortom; de spellenclub is altijd leerzaam, gezellig, spannend, zei ik al gezellig? Voor meer informatie kijk op www.stokperdje.nl/spellenclub.


Hopelijk heeft u weer veel leesplezier gehad. Tot de volgende keer bij 't Stokperdje!

 

Met vriendelijke groet,

't Stokperdje
 

Bekijk deze nieuwsbrief online | Afmelden